sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

15.7.2012


Viikko taas hurahti liki huomaamatta. Jee kesälomaan on enää 6 viikkoa.
Keskiviikkoaamuna käväisin Fenixissä Desiren käsittelyssä ja taas kehtaa kulkea sääret paljaina
.
Perjantaina lähdettiin kohti Ähtäriä. Äiti ja isäpuoli vuokrasi sieltä mökin yhdestä saaresta ja käytiin katsastamassa paikka. Mökki olikin tosi kiva, tosin melko pieni. Mökkiin kuuluu tupakeittiö ja pieni makuuhuone ja lisäksi saunan pukuhuoneessa on vuodesohva. Terassi on iso ja siinä onkin varmaan ihana istua aurinkoisina päivinä. Venematkaa mantereelle on muutama sata metriä ja saarella ei ole muita mökkejä. Mökin lisäksi saarella on sauna, puusee ja puuvarasto. Uimassakin tuli käytyä, en edes muista koska oon viimeksi käynyt uimassa.


Lauantaina lähdettiin iltapäivällä Kurikkaan. Minä ja R hypättiin ensimmäiseen veneelliseen ja pakattiin vene täyteen tavaraa ja siirrettiin ne edelleen meidän autoon. Lähdettiin sitten ajamaan kohti Keskistä. Oltiin ajettu noin 20 minuuttia kun siskoni soitti ja kertoi että heidät oli yllättänyt melkoinen sadekuuro ja kuivat vaatteet on meidän autossa. Jäätiin ensimmäiseen sopivaan paikkaan odottelemaan ja kun he saapuivat isäpuoleni sanoi koko matkan toivoneensa ettei matkalle vaan osuisi ratsiaa. Olisi kuulemma ollut selitettävää miksi autossa on 3 naista pikkuhousuisillaan.
Käveltiin naisporukalla Keskinen läpi, minun ostokset oli kotiin torkkuhuopa ja kummipojalle tuparilahjaksi Muumikäsipyyhkeet ja -tyynyliinat.

Sunnuntaina suunnattiin auto kohti kotia puolenpäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti