Töissä viimeinen viikko ennen lomaa meni tosi hitaasti tunteja laskien.
Viime sunnuntaina lähdettiin R:n kanssa Helsinkiin syömään. Koska kummankin teki mieli intialaista paikaksi valittiin Samrat. Alkupaloiksi otettiin papadumia ja mangochutneytä. Pääruoksi R halusi beef vindaloota ja mä tandoori baharin. Ruoan kanssa otettiin lisäksi mangolassit. Ja vaikka kuinka olisi halunnut ei jälkiruoalle jäänyt tilaa.
R oli vielä tämän viikon töissä, niinpä olin järkkäillyt itselleni melkein joka päivälle jotain ohjelmaa.
Maanantaina oli kampaaja, väri tummeni ja pituudesta lähti ihan reilusti. Ihan hyvä, tukkani alkoikin jo muistuttaa 80-luvun takatukkia.
Tiistaina lähdettiin X:n ja N:n kanssa Kirkkonummelle moikkaamaan K:a. Oli taas niin kiva olla yhdessä. Mun oon töissä niin kauhee ikävä noita tyttöjä + tietenki M:a.
Keskiviikkona oli lounastreffit H:n kanssa Sellossa. Käytiin syömässä kiinalaista Mandarin Palacessa. Voi onnen päivää kun siellä oli keittona peking keitto. Jos mun pitäisi loppuelämä elää vain yhdellä ruoalla niin tuo keitto olis melko todennäköisesti se.
Torstaina oli sitten ohjelmassa sokerointi Fenixissä. Kävin samalla reissulla Omenassa ruokakaupassa ostamassa lohta seuraavaa ruokaa varten. Ohje täältä
Lohinyytit wasabi-mangochutney-kuorrutuksessa
Ainekset (4 annosta):
- 4 x n. 200 g lohta
- foliota
- 4 kevätsipulia ohuiksi tikuiksi pilkottuna
- n. 2 dl Kikkoman Less Salt -soijakastiketta
- 100 g seesaminsiemeniä
- 1 rkl wasabitahnaa (tai piparjuuritahnaa)
- 1 rkl mangochutneya
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
Tuli muuten tosi hyviä.
Perjantaina järjestin kirjahyllyt osittain uusiksi. Sain poistettua kirjoja ison kassillisen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti