sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Päivä Tukholmassa


Sunnuntaina lähdettiin Silja Serenadelle kohti Tukholmaa. Hytti oli 11 kannellla ja luokka oli de luxe. Pääsin käyttämään Tallinkilta tulleen joululahjakortin ja kertyneitä bonuspisteitä. Syömässä käytiin buffetissa, mikä oli taas kerran pettymys, jotenkin siltä aina odottaa niin paljon. R:llä oli suunnitellut että mennään yökerhoon parille ja katsomaan showta. Toisin kävi, oltiin nukkumassa jo yhdeltätoista.



Maanantaina käytiin ensin erikoisaamiaisella (kuului hytin hintaan). Tuo erikoisaamiainen poikkkeaa normaalista buffet aamiaisesta kai vaan siinä että aamiaiseen kuuluu lasillinen kuohuviiniä (kuka ihme juomkuohuviiniä aamukahdeksalta?) ja kahvi tarjoillaan pöytään.


Satamassa noustiin Siljan bussiin ja ajettiin Operalle josta lähdettiin talsimaan. Ensimmäinen kohde oli Pub kauppakeskus joka oli ainoa must kohde Bootsin takia. Boots oli pettymys, kai odotin jotain Queenswayn Bootsin suoraa kopiota. Syömässä käytiin niinkin eksoottisessa paikassa kuin Burger kingissä Sergelstorgetissa. Muuten pyörittiin siinä keskustan alueella ja käytiinhän me ihmettelemässä Rigsdagshusetia
ja kuninkaanlinnaa.

Illalla käytiin laivalla syömässä El Capitanissa kapteenin miekka ja nukkumassa oltiin taas ennen puolta yötä.
Tiistaina oltiin kotona puoli kahdeltatoista. Kyllä se vaan on niin että reissaamisessa parasta on kotiinpaluu. Olin varannut tiistai-iltapäiväksi piilolasisovituksen Isoon Omenaan. Sainkin mukaan 5 parin kertakäyttölinssejä.
Käväisin töissä keskiviikkona, torstaina ja perjantaina ja sitten alkoikin loman toinen viikko.
Ai niin ja perjantaina törsäsin kunnolla: ostin minulle ja työkaverilleni liput syyskuiselle Placebon keikalle. Voi vitsit ku olis jo syyskuu, en millään malttaisi odottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti