
Kotimatkalla pysähdyttiin Lauttasaaressa ihmettelemässä sakeaa sumua.
Lauantaina Martan keittiö kokeili uusia juttuja; guacomolea ja cheddarkastiketta.
Guacamole
3 kypsää avokadoa
1 pieni punasipuli (puolikas olisi riittänyt)
1 tuore chili
Limettimehua
(ohjeessa oli lisäksi pari rkl ranskankermaa, mutta sen unohdin lisätä)
Avokadojen hedelmäliha hienonnettiin sauvasekoittimella, joukkoon lisättiin hienonnettu chili ja punasipuli ja limettimehua tummumisen estämäseksi.
Cheddarjuustokastike
2 dl kermaa
100 g cheddarjuustoa (taisi mennä lähemmäs 200g :D)
Kuumenna kerma niin että juustoraaste sulaa, jäähdytä.
Nämä herkut meillä nautittiin nachojen kanssa. Pitäisi vielä joskus koittaa tehdä itse salsakin.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti