
Uudenvuoden aattona jaksoimme valvoa juuri ja juuri yli puolen yön. R:n piti lauantaina aamulla töihin, joten sekin hillitsi juhlimishaluja (aivan kuin me muutenkaan valvottais ja juhlittais).
Lauantaina leivoin kakun R:n sunnuntaista synttäripäivää varten.
Sunnuntaina käytiin sunnuntaina synttäripäivän kunniaksi ensin Tapiolassa jossa etsin itselleni Emuja, Stockmannilla ei ollut sopivia. Olin salaa tyytyväinen, en nimittäin oikein tiedä tykkäänkö noista vai en ja jos siellä olisi ollut sopivat olisi pitänyt tehdä päätös. Luultavasti olisin ottanut ne. Ei sitten jaksettu muutenkaan kierrellä vaan lähdettiin Toroon syömään. Tuntui taas että puoli Espoota oli saanut saman ajatuksen, paikka nimittäin oli aivan täynnä, mutta ruoka tuli kuitenkin melko nopeasti ja oli taas kerran tosi hyvää.
Maanantai meni töissä laskutusta tehden.
Tiistaina meillä oli yhteinen vapaapäivä. Aamulla menin ensin Feeniksiin säärten ja kainaloiden sokerointiin ja R meni siksi aikaa kirjastoon lehtiä lukemaan. Syömään lähdimme Sellon kiinalaiseen, jonka parkkihalliin oli taas ahtautunut kaikki lähiseutujen autot. Shoppailut rajoittui Inglotin ljuomiväripalettiin.
"Mud cake
200g tummaa fazer ögön bak&dessert suklaata
1 tl leivinjauhetta
4 munaa
2dl sokeria
2.5dl vehnäjauhoja
200g voita
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri valkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaada munasokerivaahtoon. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Kaada seos voideltuun ja jauhotettuun pyöreään vuokaan (n.25cm) Paista uunin keskiosassa n.12min. Tarjoile mielellään vadelmien ja jäätelön kera. Kakun voit valmistaa päivää ennen tarjoilua."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti