sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Marianne kääretörttu

MARIANNE KÄÄRETORTTU

Torttulevy:
Täyte:
1. Vatkaa munat ja sokeria kovaksi vaahdoksi.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakao.
3. Siivilöi ne muna-sokeri vaahtoon kevyesti sekoittaen.
4. Vuoraa uuninpelti leivinpaperilla ja voitele se kevyesti öljyllä.
5. Levitä taikina paperille.
6. Paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
7. Anna jäähtyä ja rouhi kylmässä säilytetyt karkit ja vatkaa kerma.
8. Lisää kermavaahtoon rahka, mausta sokerilla ja karkkirouheella.
9. Levitä täyte torttulevylle. Rullaa voipaperin avulla.
 
Ohje täältä.

Päätin alkaa lisäillä tänne toimiviksi havaittuja reseptejä enemmänkin. Katsotaan josko joskus vielä innostus iskisi kunnon postauksiinkin, mutta näillä mennään toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti