lauantai 8. marraskuuta 2014

Marianne-juustokakku

Marianne-juustokakku

Ainekset

Pohja

175 g Fazer Marianne keksejä 
35 g voita sulatettuna 

Täyte

4 liivatelehteä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl maustamatonta maitorahkaa 
2 tl  vaniljasokeria
2 dl  kuohukermaa
1 pss  Marianne Crush -rouhetta (150 g pussi)

Koristeluun

50 g Fazer Lemon leivontasuklaata valkoinen

Tee näin

Murskaa Marianne-keksit jauheeksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush –rouheen kanssa seokseen. Kaada  täyte keksipohjan päälle.
Hyydytä kakkua jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla tai kekseillä.

Ohje täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti