Marianne-juustokakku
Ainekset
Pohja
175 g | Fazer Marianne keksejä |
35 g | voita sulatettuna |
Täyte
4 | liivatelehteä |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
4 dl | maustamatonta maitorahkaa |
2 tl | vaniljasokeria |
2 dl | kuohukermaa |
1 pss | Marianne Crush -rouhetta (150 g pussi) |
Koristeluun
50 g | Fazer Lemon leivontasuklaata valkoinen |
Tee näin
Murskaa Marianne-keksit jauheeksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun 23 cm:n kokoisen irtopohjavuoan pohjalle.Laita liivatelehdet likoamaan runsaaseen kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Sekoita juusto, rahka ja vaniljasokeri. Kuumenna ½ dl kermaa ja liota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana juustoseokseen. Vaahdota loppu kerma. Sekoita se yhdessä Marianne crush –rouheen kanssa seokseen. Kaada täyte keksipohjan päälle.
Hyydytä kakkua jääkaapissa 4-6 tuntia. Koristele pinta rouhitulla valkosuklaalla tai kekseillä.
Ohje täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti